Защита на сървъри и работни станции от АТА Компютърс с Acronis

Пълна защита за вашите сървъри, работни станции и виртуални машини

Открийте цялостна защита срещу днешните киберзаплахи

Спрете киберзаплахите за компютрите и сървърите с по-малко средства. Acronis Cyber Protect от АТА Компютърс разширява възможностите за защита на крайните точки, като ви позволява да намалите рисковете, подобрена защита от злонамерен софтуер и услуги за отстраняване. Опростено внедряване, конфигуриране и управление с усъвършенствана интеграция и автоматизация.

Разширена защита на крайните точки

Подобрена защита с предотвратяване на експлоатирането на уязвимости, филтриране на URL адреси, откриване на зловреден софтуер в архивираните данни и по-бързо откриване и улавяне на повече заплахи.

Изградена на базата на AI, следващо поколение кибер защита

Минимизирайте риска за вашите сървъри и работни станции с Acronis Cyber Protect Cloud, единното решение за киберзащита, което интегрира най-доброто по рода си архивиране и възстановяване, управление на защитата на крайните точки и киберсигурност – с технология против злонамерен софтуер, която противодейства на ransomware и атаки от нулев ден и допълва вашата текущата антивирусна програма на клиентите. Подобрете защитата им с пълен набор анти-зловреден софтуер на Advanced Security – заменяйки старата антивирусна програма с нашата доказана, интегрирана кибер защита.

Какво получавате:

– Технология, базирана на поведението от следващо поколение, създадена за проактивно спиране на киберзаплахите, с фокус върху ransomware и непознати по тип атаки(Zero day атаки)

– Оценки на уязвимостта

– Предотвратяване на загуба на данни (DLP) с управление на устройството

– Архивиране и възстановяване

– Автоматично възстановяване на данни след ransomware атака

– Пълна защита от зловреден софтуер: Защита в реално време, покриваща всички вектори на атака с множество защитни слоеве

– Филтриране на URL адреси: Блокирайте злонамерени URL адреси, уеб-базирани атаки и измами с COVID-19

– Предотвратяване на експлоатиране на уязвимости: Евристиките за откриване, базирани на поведение, предотвратяват експлоатацията на неизвестни уязвимости, включително „експлойти“ и „инжекции“ на паметта

Подобрете ефективността си, за да спестите време и ресурси

Модернизирайте защитата на вашата крайна точка, като замените неинтегрираната антивирусна програма с единно интегрирано решение за цялостна киберзащита. Намалете разходите чрез консолидиране на решения. Активирайте по-бързо време за реакция с автоматизация за сигурност. Ускорете скоростта на откриване, елиминирайте фалшивите положителни резултати и намалете натоварването на крайните точки на вашия сървър или работна станция, като периодичносканирате за злонамерен софтуер в Acronis Cloud.

Позволете пълно, бързо и рентабилно възстановяване

Защитете процеса на възстановяване, за да предотвратите повторение на заплахата. Улеснете процеса и намалете разходите за разследвания на сигурността, като събирате цифрови доказателства и криминалистични данни в архивни копия, където те са защитени срещу заплахи.

Попълнете регистрационната форма и ние ще се свържем с Вас