Ботевград - 2140, ул. Свобода 14

ata computers_about_us
ИТ управление и поддръжка

За нас

Добре дошли в АТА Компютърс – Вашият Надежден Партньор в ИТ и Мрежовата Сигурност

Ние сме водеща ИТ фирма, специализирана в предоставянето на комплексни решения в областта на информационните технологии, мрежовата сигурност и киберсигурност. Със силно ангажиране към нашите клиенти, ние се стремим да предоставим най-съвременни и иновативни решения, които да отговарят на техните уникални бизнес нужди.

Кои сме ние

Съставен от екип от професионалисти в сферата на информационните технологии и сигурността, АТА Компютърс предлага дългогодишен опит и експертиза в областта на управление на ИТ. Нашата мисия е да подпомогнем корпоративните клиенти в борбата им срещу все по-увеличаващите се кибер атаки и предоставим надеждни решения за поддръжка и оптимизация на техните ИТ инфраструктури.

ata computers who we are 2
ata computers who we are 1

Нашата eкспертиза

Мрежова и киберсигурност

Със специализирани решения и технологии, ние помагаме на организациите да се защитят от кибер заплахи и атаки. Нашите експерти изграждат и управляват защитни механизми, осигуряващи интегритет и поверителност на данните.

Управление и поддръжка на ИТ инфраструктура

Нашите услуги по управление и поддръжка гарантират плавна и непрекъсната работа на клиентските ИТ системи. От администриране на сървъри до решения за бекъп и възстановяване на данни, ние сме тук, за да ви помогнем.

Мрежови Решения

Проектираме и изграждаме интегрирани мрежови решения, които отговарят на бизнес нуждите на нашите клиенти. Нашите експерти осигуряват ефективност, скалуруемост и сигурност на мрежовата ви инфраструктура.

Защо АТА Компютърс

Експертиза

Ние разполагаме с опитен екип от професионалисти, които са в крак с последните технологични тенденции и предизвикателства.

Индивидуален Подход

Разбираме, че всяка организация е уникална. Това е причината да предоставяме персонализирани решения, съобразени с конкретните ви нужди.

Надеждност

Нашата цел е да осигурим стабилност и непрекъсната работа на клиентските ИТ системи, за да може вашата организация да функционира безпроблемно.

Партньорство

АТА Компютърс не само предоставя решения, но и се стреми към създаване на истинско партньорство със своите клиенти, което да помогне за постигане на техните бизнес цели

Надеждни основи за вашия бизнес

Ще ви помогнем да се защитите от кибер заплахи, да оптимизирате ИТ инфраструктурата си и да постигнете висока степен на надеждност.